Web Analytics

Se deschide Dispensarul Medical de la Stroești, comuna Mușătești

de | 24.11.2021 17:23 | Actualitate

Din bugetul local, dar și cu alocări de fonduri de la Consiliul Județean Argeș, a fost finanțat obiectivul de investiții ”Modernizare Dispensar Medical Uman, satul Stroești, comuna Mușătești”.

Iată că, după reabilitarea Dispensarului Medical de la Mușătești în mandatul trecut, autoritățile administrației publice locale au reușit în acest mandat și modernizarea celui de la Stroești.

Modernizarea corpului de clădire a fost recepţionată luna trecută, în acest moment fiind în curs de realizare branșamentele la rețeaua de alimentare cu apă și cea de energie electrică.

 

Citeşte şi Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

 

Noul dispensar prevede spații pentru funcționarea unui cabinet medical de familie, a unei farmacii, dar și a unui cabinet medical stomatologic. După numeroase demersuri la Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Colegiul Medicilor, administrația locală a reușit să aducă un medic de familie care să asigure servicii medicale pentru cetățenii din satele Stroești, Costesti-Vâlsan și Valea Muscelului care, fie nu se regăseau pe listele unor medici de familie, fie erau înscriși la medici din alte localități.

Cetățenii care doresc să se înscriere pe lista acestuia să contacteze Compartimentul de Asistentă Socială, fie la sediul primăriei, fie apelând numerele de telefon 0760/239.404 și 0760/239.408.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii