Web Analytics

Se dau amenzi pentru parcarea ilegală în zona Vămii Pitești

de | 21.04.2022 10:26 | Actualitate

Executivul Primăriei Municipiului Pitești a avut marți, 19 aprilie 2022, o întâlnire de lucru cu directorul Vămii Pitești pentru a soluționa o problemă care trenează de o lungă perioadă: parcarea neregulamentară pe partea carosabilă a Bulevardului Petrochimiștilor și mizeria din zona intens circulată de la intrarea în municipiu de pe autostrada A1.

Citește și:Se reia circulația pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești

Vama Pitești și municipalitatea vor colabora pentru eliminarea cauzelor ce au condus la crearea unei situații intolerabile. Astfel, instituția vamală asigură parcarea în curtea proprie a tirurilor și autocamioanelor pentru întregul volum de operațiuni din cursul unei zile, conform programărilor procedurale, iar, în afara programului de vămuire, conducătorii tirurilor și ai autocamioanelor sunt obligați să se conformeze legislației și să parcheze regulamentar în spațiile de parcare special amenajate.

Citește și:Dacia a produs automobilul cu numărul 10 milioane

​Începând din 21 aprilie 2022, conducătorii autocamioanelor și autoturismelor staționate neregulamentar pe prima bandă de circulație a Bulevardului Petrochimiștilor au primit înștiințări în vederea sancționării contravenționale, conform legislației în vigoare, de la 290 lei la 425 de lei și două puncte penalizare la permisul de conducere. Aceștia sunt somați de echipajele mixte să mute autovehiculele, de urgență, altfel sancțiunile vor curge în continuare până la eliberarea zonei respective.î

”Poliția face apel, de asemenea, către cetățenii care își lasă automobilele pe partea carosabilă să fie responsabili și conștienți că vor fi sancționați.”, transmite municipalitatea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *