Se reia circulația pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești

de | 21.04.2022 08:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Traficul va fi reluat joi, 21.04.2022, începând cu ora 9:00, pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești, de pe DN 61 (km 77+200) cu restricții de viteză de 30 de km/h, urmând ca după finalizarea tuturor lucrărilor rămase de executat să se revină la viteza normală de tranzit.

”Antreprenorul a executat o bună parte din lucrările de reabilitare (precum cămășuiri la infrastructura pasajului, realizarea plăcilor de continuitate, consolidarea fundației pilelor etc.), având un rest de executat care constă în lucrări la trotuarele pasajului și la scările de acces, precum și finisarea suprafețelor viaductelor de acces.  

Citește și:Dacia a produs automobilul cu numărul 10 milioane

Amintim că începând cu data de 23.09.2020 s-a închis circulația rutieră pe DN 61 (km 77+200), traficul fiind deviat în funcție de categoria vehiculelor pe rute alternative.

Termenul final de execuție pentru reabilitarea pasajului peste calea ferată pe DN 61, km 77+200 la Găești este 15.06.2022, inclusiv pentru lucrările suplimentare.”, transmite CNAIR printr-un comunicat de presă.

Acest articol este despre: calea ferata de la gaesti,cnair,pasaj rutier

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Lepre de oameni toti care au intins pe 2 ani reabilitarea unui flintic de pod. Natie de banditi, de hoti, institutii corupte pline de nepotisme.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed