Web Analytics

Se cere situaţia cheltuielilor pentru „Câmpulung 500”

de | 10.02.2022 12:58 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Două milioane de lei a primit municipiul muscelean anul trecut de la Guvern pentru a asigura finanțarea a ceea ce se anunța a fi cel mai mare eveniment din istoria localității. Totul era legat de aniversarea trecerii a unei jumătăți de mileniu de la „Scrisoarea lui Neacșu”, primul document scris în limba română și păstrat până în prezent.

Acum, după închiderea manifestărilor care au culminat cu acordarea de medalii inclusiv consilierilor personali ai șefilor din administrație, dar și șefului de la ADP, consilierii locali din opoziție îi cer primăriței să prezinte o situație a modului în care a fost utilizată suma de bani primită cu dedicație. Elena Lasconi a dat asigurări că acest lucru va fi făcut, întârzierea în darea raportului fiind cauzată de infectarea cu noul coronavirus a mai multor funcționari de la Direcția Economică, inclusiv a directoarei Violeta Iarca.
Încheierea evenimentului aniversar a provocat și eliminarea din schema de personal a consilierului viceprimarului Nicolae Zaharia, Petruț David (foto), fiul consilierului județean Emilian David fiind angajat anul trecut cu scopul direct de a ajuta la organizarea manifestărilor.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Doliu la Colegiul Carol I din Câmpulung! O elevă s-a stins din viață la 18 ani

Citește și Câmpulungul are parcări cu plată pe pierdere

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *