Web Analytics

Doliu la Colegiul Carol I din Câmpulung! O elevă s-a stins din viață la 18 ani

de | 27.01.2022 12:52 | Actualitate

Colegiul Național Pedagogic „Carol I” este în doliu după ce Antonia Maria Popescu, o elevă din anii terminali de liceu, s-a stins din viață. Elevi ai colegiului spun că din cauza mai multor probleme de sănătate, Antoniei i s-a amputat un picior, ultimul an petrecându-l doar în spitale.

Mesajele de condoleanțe de la profesori, colegi, prieteni și familie curg pe rețelele de socializare, în urma aflării tristei vești.

Citește și:Jurnalist din Pitești, găsit decedat în casă

„Nimeni nu merită să părăsească lumea aceasta frumoasă la 18 ani, nimeni… Cu atât mai puțin un suflet bun și inocent, blând, generos, cald și credincios ca al Mariei. A fost iubită mult, foarte mult, extraordinar de mult de atâția oameni… de familie, de prieteni, dar și de noi, colegii ei și doamna dirigintă. Nu era nimeni în clasa noastră care să aducă mai multă energie, vivacitate, voie bună în fiecare dimineață. Nu era nimeni care să glumească atât de ghiduș, dar totuși respectuos cu profesorii, care să vadă numai aspectele bune în orice și care să trăiască atât de pasional și intens fiecare emoție. Simțim că Maria a lăsat un gol printre noi, dar și în noi, dar ne consolăm gândindu-ne că a ajuns acum într-un loc mai bun, mai fericit, aproape, foarte aproape de Dumnezeu, pe care îl iubea atât de mult, și căruia i-a dedicat întreaga sa viață! Suntem alături de familie și să te odihnești în pace, Maria!- cls. a XII- a A -****

Condoleanțe îndureratei familii a celei care a fost Antonia-Maria Popescu – cls.aXII-a A profil educator-învățător”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook a colegiului.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii