Web Analytics

Scrisoare deschisă a candidatului PSD, Dănuţ Stroe, la funcţia de primar al comunei Bradu

de | 24.09.2020 13:03 | Politica si Administratie

Dănuț Stroe: ”Dragi brădeni, acum 4 ani am primit încrederea celor mai mulți dintre dumneavoastră și am devenit primar pentru prima dată. A fost o onoare deosebită pentru mine să vă reprezint interesele în toți acești ani. De la începutul mandatului meu am vrut și cred că am reușit să dau o altă față administrației publice locale, să cointeresez și să responsabilizez întreg aparatul de specialitate pentru prestarea serviciilor publice la un alt nivel calitativ, superior. Am acționat cu toată energia pentru realizarea, pe cât posibil, a obiectivelor de investiții în mod uniform, în toate zonele.
Am considerat că priorități pentru dumneavoastră sunt introducerea utilităților publice de primă necesitate, acolo unde este nevoie. Am continuat unele proiecte care tergiversau de ani de zile, deși înghițiseră fonduri enorme. În tot acest timp m-am străduit să fiu în contact permanent cu dumneavoastră, să vă aflu nevoile și necazurile și să identificăm împreună soluțiile, acolo unde s-a putut și a existat cadru legal. Bineînțeles că nu am reușit să mulțumesc pe fiecare și sunt conștient că încă mai sunt multe de făcut pentru a-i da comunei noastre o față cu adevărat europeană. Acum trăim momente grele, nemaîntâlnite în istoria noastră recentă, când trebuie să fim cu toții responsabili și uniți pentru a trece cu bine peste această nenorocită pandemie.
Cu întârziere, se apropie cu pași repezi și alegerile locale, prilej de bilanț pentru activitatea mea de edil. Roadele muncii mele se văd la tot pasul, răsplătite în aprecierile pe care le-am primit de la majoritatea covârșitoare dintre dumneavoastră, motiv de satisfacție personală că nu v-am dezamăgit și imbold de a-mi continua proiectele și de a vă cere din nou încrederea. Pentru a-mi duce la îndeplinire proiectele am nevoie să-mi votați și echipa de consilieri locali, care vă asigur că este formată din oameni pregătiți în profesia lor, de bună-credință, cu frică de Dumnezeu. Dar pentru realizarea acestui lucru este nevoie mai mult ca oricând de dumneavoastră, care acum vă exercitați puterea prin vot. Este dreptul și obligația civică a fiecăruia dintre dumneavoastră de a participa la vot, pentru a nu lăsa pe altul să decidă pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, pentru ca apoi să regretăm și să ne plângem soarta.
Sigur că alegerile au loc în condiții speciale, în stare de alertă determinată de pandemia de Covid-19, dar vă asigur că toate autoritățile conlucrează pentru ca tot procesul electoral să se desfășoare în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea dumneavoastră. De aceea, vă îndemn să participați masiv la vot, să cântăriți cu înțelepciune toate ofertele electorale, să discerneți cu cumpătare între cele realiste și cele demagogice și fanteziste, să nu cădeți în tentația de a fi amăgiți cu promisiuni și oferire de bunuri de orice fel, pentru că cel care face așa ceva are cu totul alte scopuri de a veni în fruntea administrației, nicidecum satisfacerea interesului local general. Dacă considerați că în toți acești ani am dovedit că merit să fiu din nou primarul vostru, mergeți la vot și puneți ștampila pe poziția 1 pe toate buletinele de vot. Doamne ajută!”

Dănuţ Stroe, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Bradu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii