Web Analytics

Școlile din Câmpulung vor fi dotate cu echipamente IT. Lasconi a obținut finanțare din fonduri europene

de | 10.06.2022 13:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Toate școlile din Câmpulung vor fi dotate cu echipamente IT. Primărița Elena Lasconi a obținut o finanțare de 6.500.000 de lei prin fonduri europene. Pentru unitățile școlare se vor cumpăra laptopuri, routere, proiectoare sau camere web pentru conferințe.

Elena Lasconi transmite:

„Am obținut finanțare de 6.500.000 lei din fonduri europene pentru a dota școlile din Câmpulung Muscel cu echipamente IT.

Citește și: Elena Lasconi a redus consumul de carburant al mașinilor Primăriei. Bonurile de benzină, înlocuite cu carduri netransmisibile

Copiii sunt salvarea și speranța noastră. Iar cea mai bună investiție este în ei, în educație. Așa că mă concentrez pe școlile din Câmpulung. Pe lângă eficientizare energetică prin PNRR, la începutul mandatului am depus prin POC acest proiect.

Cu cei 6.500.000 lei vom face următoarele achiziții:

2741 tablete de uz școlar, 2741 sisteme de management al dispozitivelor, 232 laptopuri, 163 camere de conferință web, 126 proiectoare performante, 57 ecrane de proiecție susținute de trepiede, 113 table interactive, 272 tablete grafice pentru profesori, 15 routere wireless, 20 ecrane de proiecție montate pe perete.

De asemenea, pregătim un proiect pe POR pentru a dota toate școlile din Câmpulung Muscel cu mobilier la standarde europene.

Mulțumesc echipei, în mod special Ioanei Marcu și Iulianei Ungureanu!

Un popor educat înseamnă o țară puternică, prosperă și frumoasă!

Continuăm!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *