Web Analytics
scris miercuri, 24.01.2024

„Școli verzi” în Argeș. Proiectele admise

Ministerul Educației a publicat lista finală a proiectelor admise în etapa de evaluare a eligibilității în cadrul apelului PNRR pentru construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi. Ministerul a transmis că este alocată suma de peste 225 de milioane de euro pentru infrastructură școlară la standarde europene și globale de dezvoltare sustenabilă. Din Argeș sunt șapte școli.

„Școli verzi” în Argeș. Proiectele admise

Unitățile școlare din Pitești care vor fi reabilitate în vederea obținerii statutului de școală verde sunt Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale”, Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” – Corp C8 și Școala Gimnazială „Adrian Păunescu”.

Celelalte unități care vor fi reabilitate în vederea transformării acestora în „Școli Verzi” sunt Școala Gimnazială Nr. 1 Hârtiești, Corp A, din comuna Hârtiești, unitatea de învățământ din comuna Cocu și Școala Gimnazială Nr. 1 din Valea Danului. De asemenea, pe lista școlilor verzi mai apare pentru reabilitare, modernizare și dotare și Școala Gimnazială Bălilești din comuna cu același nume.

Citește și Ministra Educaţiei a venit cu veşti bune în Argeş. 36 laboratoare inteligente pentru liceele din judeţ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *