Web Analytics
scris joi, 20.10.2022

Școala Tudor Mușatescu în parteneriat cu Muzeul Golești au organizat un Festival al Toamnei de neuitat

    Cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Tudor Mușatescu” din Pitești împreună cu elevii și părinții acestora  au organizat în acest an, după doi ani de restricții cauzate de pandemia de Covid, un eveniment dedicat toamnei.

Școala Tudor Mușatescu în parteneriat cu Muzeul Golești au organizat un Festival al Toamnei de neuitat

Elevii și profesorii lor, în frunte chiar cu directorul Daniel Stemate, au îmbrăcat costume populare iar bunătățile de toamnă au fost expuse și apreciate de toți cei prezenți. Nu putea, desigur, nici Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, ai cărui specialiști au pregătit o expoziție frumoasă pe care toată lumea a ales-o drept cadru pentru fotografii. „Totul se întâmplă în contextul unui proiect educațional comunitar intitulat Festivalul Toamnei”, ne-a precizat consilierul educativ Delia Bontacchio.

Citește și Ministrul Agriculturii, la Muzeul Golești: „Lăsați greierii să trăiască”

    În cadrul festivalului, copiii au oferit vizitatorilor o demonstrație de dans modern. De asemenea, alți doi elevi talentați ai școlii au fost premiați într-o atmosferă cu siguranță de neuitat. Este vorba despre Denis Ștefan Popescu (clasa a VII-a) și Adrian Nicolae (clasa a V-a) care au devenit campioni naționali la lupte greco romane de puțin timp iar școala le-a arătat că se mândrește cu ei.  

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...