Web Analytics

Școala Regională de Comunicare a PMP a reunit 18 organizații în Argeș

de | 29.11.2018 14:18 | Actualitate

PMP Argeș a organizat Școala Regională de Comunicare, un eveniment la care s-au întrunit 18 organizații din țară. Invitați speciali au fost dr. Sorin Mazilescu și rapsodul Grațian Bădescu.

Evenimentul a avut loc weekend-ul trecut, în perioada 23-25 noiembrie, la Arefu și a fost organizat de vicepreședintele Cătălin Bulf. Cu această ocazie, s-au reunit peste 50 de participanți din 18 organizații.

În prima parte a evenimentului, oaspeţii au făcut cunoştinţă cu frumuseţile Argeşului, într-o conferinţă susţinută de lect. univ. dr. Sorin Mazilescu, cu tema „Adevăr poetic și adevăr istoric în miturile Argeșului”. Dr. Sorin Mazilescu a proiectat căluşul de la Bârla, tehnici de olărit şi de confecţionat butoaie din zona Argeşului şi a Muscelului.

Rapsodul Grațian Bădescu, profesorul de istorie Cezar Bădescu, tatăl acestuia și naistul David Sturzeanu au interpretat melodii patriotice.

În cadrul evenimentului au vorbit Eugen Tomac – președintele PMP, Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș, Ioana Constantin – secretarul general adjunct al partidului. Au fost prezenți și vicepreședinții Nicolae Davițoiu și Ștefan Florescu, dar și președintele Organizației de Tineret, Lucian Lupu. ,,Am cunoscut, zilele trecute, la Școala de comunicare a PMP, desfășurată de această dată, în Argeș, oameni vechi sau noi, dar la fel de implicați și muncitori. Sunt oameni din toată țara care au grijă să ducă mai departe mesajele si proiectele PMP din convingere și cu o dăruire admirabile. Felicitări întregii echipe!”, a declarat președintele Eugen Tomac.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii