Web Analytics
scris joi, 21.06.2018

Şcoala privată Lexford Castel – acreditată de ARACIP

19 lexford 1249Veste bună pentru școala privată Lexford Castel din Pitești. De curând, unitatea școlară a primit acreditarea claselor 0-IV și autorizarea pentru clasele V-VIII din partea comisiei ARACIP, instituție care realizează activitatea de evaluare și acreditare a furnizorilor de educație din învățământul preuniversitar.
Managerul Lexford Castel, Cătălin Gherzan, este recunoscător echipei sale, pe care a felicitat-o într-o postare pe Facebook: „În urma evaluării comisiilor ARACIP, cu mândrie și respect mulțumesc echipei Lexford pentru profesionalismul și devotamentul îndreptat spre educație, pentru pregătirea copiilor în vederea unui viitor mai bun. (…) Sunt mândru de voi!”
Cătălin Gherzan a mulțumit public educatorilor, învățătorilor și profesorilor: Elena Purcărea, Sandu Cristina, Loredana Zăvoianu, Elena Dumitru, Calciu Ancuța, Nina Ionescu, Loredana Enăchescu, Roxana Ene, Trif Mădălina, Camelia Bodîrlău.

Şcoala privată Lexford Castel – acreditată de ARACIP

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...