Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia” va avea loc la Sala Sporturilor din Pitești

Concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia”, ediția a V-a, coordonat de coregraful și arbitrul internațional Alfred Schieb, va avea loc sâmbătă, 16 martie, și duminică, 17 martie, la Sala Sporturilor din Pitești.

Concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia” va avea loc la Sala Sporturilor din Pitești

Programul evenimentului este următorul:

– Sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 09:00: Concurs de dans sportiv cu participarea a 300 de concurenți, cu vârste între 4 și 45 de ani, reprezentând 40 de cluburi din țară. Se vor dansa atât dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step), cât și dansuri latino (Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive). Juriul este compus din arbitri de la 20 de cluburi din țară, având atestat de la Federația Română de Dans Sportiv.

Prețul unui bilet este de 35 de lei, iar copiii și pensionarii beneficiază de intrare liberă.

Citește și Persoană extrasă în stare de inconștiență din casă în urma unui incendiu la Bradu

– Duminică, 17 martie, de la ora 10:00: Concurs de Streetdance, la care participă 100 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 30 de ani. Competiția va include categoriile solo, duo, small team, big team și mega team. Arbitrii sunt atestați de Federația Română de Dans Sportiv. Prețul unui bilet pentru acest eveniment este de 20 de lei, iar copiii și pensionarii au intrarea gratuită.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *