Web Analytics
scris marți, 04.04.2023

Schimbări în trafic. Polițiștii nu se vor mai putea ascunde cu radarul 

Autovehiculele destinate controlului traficului care utilizează dispozitive destinate măsurării vitezei vor fi poziţionate vizibil şi vor prezenta înscrisurile şi însemnele distinctive ale Poliţiei Rutiere, prevede un proiect de lege care a primit raport favorabil din partea Camerei Deputaţilor, potrivit Realitatea. 

Schimbări în trafic. Polițiștii nu se vor mai putea ascunde cu radarul 

Citește și: Alina Gorghiu a anunțat înființarea unei comisii pentru copii în Parlament

Autovehiculele destinate controlului traficului care utilizează dispozitive destinate măsurării vitezei vor fi poziţionate vizibil şi vor prezenta înscrisurile şi însemnele distinctive ale Poliţiei Rutiere, prevede un proiect de lege care a primit, marți, raport favorabil, cu 4 abţineri, din partea Comisiei de industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor.

Potrivit proiectului, adoptat tacit de Senat, se interzice utilizarea dispozitivelor de măsurare a vitezei din autovehicule care nu prezintă înscrisurile şi însemnele distinctive, de către poliţişti care nu poartă uniforme cu înscrisuri şi însemne distinctive ale Poliţiei Rutiere.

Autovehiculele pe care instalate dispozitivele radar pot fi utilizate staţionar sau în mişcare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...