Web Analytics

Schimbarea comenzii Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”

de | 2.08.2022 17:20 | Actualitate, Home

Pe platoul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, în prezența comandantului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii batalionului și a Drapelului de Luptă între locotenent colonelul Liviu-Costin Bălăceanu și locotenent colonelul Ionuț-Cosmin Tecaru, originar din Curtea de Argeș.
În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii l-a felicitat pe locotenent col. Liviu-Costin Bălăceanu pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile și misiunile specifice în perioada petrecută la comanda batalionului, oferindu-i cu această ocazie o plachetă cu însemnele heraldice ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, în semn de aleasă considerație și prețuire.

Citește și: Președintele american Joe Biden a anunţat moartea liderului Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri

Cu prilejul aceleiași ceremonii, maiorul Ionuț-Cosmin Tecaru a fost înaintat la gradul de locotenent colonel și împuternicit la comanda batalionului, noile grade fiindu-i înmânate de comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, colonelul Ilie-Marian Dragomir.

Citește și: Exclusiv. Avem acordul de recunoaştere a vinovăţiei semnat de fostul adjunct al Poliţiei Mioveni

La finalul ceremoniei de predare-primire a comenzii batalionului și a Drapelului de Luptă, comandantul brigăzii i-a urat locotenent-col. Ionuț-Cosmin Tecaru, mult succes în activitatea ce urmează să o desfășoare la comanda vânătorilor de munte musceleni.

Foto: Ciprian Irimia

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *