Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

Schimbare importantă la WhatsApp – A fost lansată aplicația nativă de Windows

După mai bine de un an de teste, aplicaţia WhatsApp de sine stătătoare pentru Windows iese din beta şi poate fi folosită de toţi utilizatorii.

Schimbare importantă la WhatsApp – A fost lansată aplicația nativă de Windows

WhatsApp şi-a lansat oficial aplicaţia nativă de Windows, după ce aceasta a fost disponibilă până acum doar ca o variantă beta. Noua versiune poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii din Windows 10 şi Windows 11, Microsoft Store.

Citește și: Daniel Onoriu, la un eveniment organizat la Câmpulung: „Nu aș fi avut nevoie de un premiu de la sărăciile astea!”

Noua aplicaţie nu diferă mult ca design şi funcţionalitate de versiunea web, disponibilă şi până acum. Arată ceva „mai curat” şi răspunde mai bine la comenzi, însă, în principiu, nu există diferenţe majore.

Marele avantaj al aplicaţiei WhatsApp de Windows este funcţionarea independentă. După logarea iniţială, utilizatorul nu mai trebuie să ţină telefonul online pentru a sincroniza aplicaţia mobilă cu cea de Windows. Asta pentru că noua aplicaţie beneficiază de tehnologia multi-device la care cei de la WhatsApp lucrează de multă vreme. Până la patru dispozitive pot fi folosite în paralele, fără a pierde criptarea datelor.

WhatsApp are în lucru şi o aplicaţie nativă de macOS, care se află acum în beta.

Citește și: Mioveni: 21 câini și 12 pisici au fost sterilizate în prima zi a Campaniei gratuite destinată animalelor de rasă comună

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită