Daniel Onoriu, la un eveniment organizat la Câmpulung: „Nu aș fi avut nevoie de un premiu de la sărăciile astea!”

de | 17.08.2022 09:27 | Actualitate, Home, Sport

Prezent la un eveniment de tuning organizat la finalul săptămânii trecute la Câmpulung, pilotul Daniel Onoriu a fost dur criticat în mediul online.

După ce a primit o diplomă de participare de la unul dintre organizatorii Câmpulung Tunning Fest, Daniel Onoriu a povestit într-un live, pe Facebook ca nu acceptă să fie umilit cu o diplomă, având în vedere că acesta este un campion al României care a promovat evenimentul de la Câmpulung. Ulterior, pilotul de curse a rupt premiul în fața organizatorilor.

”Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul României de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare. (…) Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc o hârtie, o diplomă de participare.”, a spus Daniel Onoriu.

Citește și: David Popovici concurează astăzi la 400 m liber, la Campionatul European de nataţie de la Roma

Video: Spynews

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *