Web Analytics
scris joi, 01.07.2021

Schimb de experiență și proiecte de colaborare cu delegația Universității din Bydgoszcz – Polonia

Un grup de lectori de la Universitatea de Economie din Bydgoszcz, aflat în vizită de lucru la Universitatea din Pitești, în perioada 29.06. – 02.07.2021, a participat la o întâlnire cu reprezentanții municipalității piteștene, astăzi, 1 iulie 2021.

Schimb de experiență și proiecte de colaborare cu delegația Universității din Bydgoszcz – Polonia

Desfășurată la Primăria Pitești, întâlnirea a avut ca subiect principal de discuție direcțiile de colaborare pe care cele două orașe înfrățite, încă din 2007, Bydgoszcz și Pitești, le vor aborda pe viitor.

Prezenți la întâlnire, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, viceprimarul Gelu Tofan și administratorul public Lucrețiu Tudor, alături de reprezentanți ai Centrului Cultural și ai altor departamente implicate în relația de parteneriat dintre municipiul Pitești și orașele înfrățite cu acesta, au discutat despre oportunitățile de colaborare între municipalitățile partenere, cu implicarea mediului universitar, împărtășind informații detaliate despre activitatea organizațiilor corespondente din ”Orașul lalelelor” și din municipiul polonez supranumit ”Veneția Nordului”.

 

Citește și Nea Costică Istrătescu e căutat pentru efectuarea de muncă în folosul comunităţii

 

Membrii delegației poloneze prezenți la întâlnirea cu echipa din cadrul Primăriei Pitești au fost: dr. Magdalena Bergmann, director al Centrului pentru Parteneriate Estice la Universitatea din Bydgoszcz – WSG, dl. Marek Bogusz, șeful Biroului de Relații Internaționale al Universității WSG, prof. Marzena Sobczak-Michałowska, prorectorul pentru afaceri internaționale din cadrul aceleiași organizații și dl. Michał Walczak, lector în domeniul turismului și director regional al Camerei Economice a Hotelurilor Poloneze.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită