Web Analytics

Scaune goale la Casa Sindicatelor, la gala de premiere a Tezaurelor Umane Vii

de | 2.11.2022 14:27 | Actualitate, Culise, Cultură, Dezvăluiri, Home

Mult căutata în coarne Gală a Tezaurelor Umane Vii s-a lăsat cu scandal. În prima zi, de teamă că nu va umple sala de la Casa Sindicatelor, Elena Iagăr de la Centrul de Cultură și Arte Argeș a dat concertul cu Fuego moca. Nu pentru Fuego, desigur, care și-a primit onorariul, ci pentru spectatori, care au putut intra gratis. Urmarea a fost că lumea a dat buzna și au ieșit oareșce incidente. Ușile au fost închise pur și simplu pentru ca lumea să nu se calce în picioare și Consiliul Județean să nu se trezească cu publicitate nedorită în prime time la televiziunile centrale.

În lipsa unei organizări minimale, o parte din orchestra care trebuia să cânte a rămas pe dinafară, iar o plasatoare a fost bătută de cei care n-au mai apucat să cânte, fiind la un pas să se cheme salvarea. Și pentru ca ridicolul să fie total, a doua zi, când au fost premiate Tezaurele Umane Vii, în marea sală de la Sindicate n-au fost decât vreo 50-60 de persoane, cu tot conducerea CJ și premianți, restul fiind scaune goale.
Ce să-i faci, dacă Fuego nu e, nici audiență nu e! Dându-și seama că s-a comis o gafă furnizând presei fotografii din a doua zi, cu scaunele goale, organizatorii au cerut ștergerea lor de pe site-ul CJ.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Argeșeanca Viorica Olivotto a fost declarată Tezaur Uman Viu

Citește și Argeș. Gala Tezaur Uman Viu 2022

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *