Web Analytics
scris duminică, 10.03.2024

„Scapă-mă de nevastă-mea”, la Piteşti, la Teatrul Victoriei

Joi, 14 martie, de la ora 19, Teatrul Victoriei din Piteşti (fostul sediu al Cinematografului „Modern”/ „Sebastian Papaiani”) vă invită la o comedie de situație, plină de ritm și pasiune.

„Scapă-mă de nevastă-mea”, la Piteşti, la Teatrul Victoriei

Citeşte şi: Constantin Cotimanis vine la Conferințele Filarmonicii Pitești!

Titlul – „Scapă-mă de nevastă-mea” (de Terry Roueche) – sintetizează perfect acțiunea principală: un soț plictisit de căsnicia sa încearcă să scape cât mai ușor de soție, pentru a-și trăi fericirea alături de amantă – după cum se arată într-o prezentare a acestui spectacol.

Așadar, ce faci când vrei să divorțezi și să-ți păstrezi și banii, și amanta? Teo apelează la Alex, cel mai bun prieten al său, încercând să organizeze un flagrant: vrea să-şi prindă soția în brațele prietenului, pentru a avea un motiv de divorț, din care să iasă curat ca lacrima. Doar că lucrurile nu merg întotdeauna așa cum te aștepți.

Organizatorii ne transmit că este vorba despre un spectacol în care se poate regăsi fiecare dintre cei care au trecut printr-o lungă și plictisitoare căsnicie și care pot să privească relaxați, râzând la o comedie complicată despre infidelitate.

Distribuția: Radu Catană, Francesca Fülöp, Dorin Enache, Patricia Ionescu. Regia: Adam S.Q. David. Producția: Teatrul În Culise, București.
Durata spectacolului: o oră și 30 de minute.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *