Scandal și amenințări cu bătaia provocate de un bărbat soției lui. Acesta a fost reținut

de | 17.10.2021 18:03 | Actualitate, Home

În noaptea de 16 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la un apartament din Pitești.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești. Cu ocazia intervenției s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Priboieni ar fi amenințat pe concubina acestuia cu acte de violență.

Având în vedere că acesta a adresat amenințări membrilor familiei, în prezența polițiștilor care au intervenit la eveniment, cel în cauză a fost condus la sediul Poliței.

După completarea formularului privind evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordon de protecție provizoriu.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amemințare, conform art. 206 din Codul Penal.

În cursul nopții, după administrarea probatoriului în dosarul penal, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut pe bărbatul în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17 octombrie a.c., să fie dispuse măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...