Scandal pe sex oral, cu bătăi, la Albota

de | 18.07.2017 | Actualitate

albota
O argeşeancă a fost dusă aseară la Poliție fiind acuzată că a încălcat un ordin de restricție obținut de iubitul ei, cetățean belgian. David Jose Guy şi Cornelia Mincă au o relaţie din anul 2015. Femeia nu i-a spus însă belgianului că are acasă 3 copii cu probleme medicale.Când bărbatul a venit în Argeş ca să-și întemeieze o familie alături de Cornelia, a descoperit amănuntul. Într-un final a accept situaţia  şi s-a apucat să construiască o locuinţă comună. Au început însă scandalurile. Belgianul o acuză pe femeie că îl bate constant, iar femeia că acesta o obligă să-i facă sex oral.

 Bărbatul a cerut ordin restricție împotriva femeii, iar Judecătoria Pitești a aprobat săptămâna trecută, solicitarea  bărbatului:
“ Admite cererea formulată. Interzice pârâtei pe o perioadă de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri, să se apropie de reclamant la o distanţă mai mică de 200 m si sa îl contacteze pe acesta in orice mod, inclusiv telefonic si prin corespondenta, sau în orice alt mod cu reclamantul”.
 

Belgianul vrea acum să se despartră de femeie, însă argeșeanca pretinde o parte din valoarea casei.

“Eu zic că belgianul s-a păcălit în toată treaba asta. Ea spune că a contribuit și ea la casă. Eu zic că nu avea de unde. Cât a stat  la Stațiunea de cercetări, n-avea nici cu ce să-și plătească chiria. I-am plătit-o noi, ca să nu rămână pe drumuri. Ea zice însă că are un amant în afară și că ăsta i-ar fi virat în cont 20.000 de euro, bani pe care i-ar fi pus la casă. Eu nu cred asta. Povestea că i-a dat ei un român care a lucrat în Irak atâția bani, n-o cred fiincdă nu e nici Madona, nici Shakira  Ca să primești 20 de mii de euro de la un amant, trebuie să fii ceva”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul comunei Albota, Ion Dumitru.

“Să-l respecte pe belgian și să țină de el!”

Edilul are și un sfat pentru femeie. “Cel mai bine pentru ea ar fi să-l respecte pe belgian și să țină de el, că nu se mai întâlnește cu a doua ocazie… Sunt convins că  belgianul e cel care a avut banii. Cred că va proba că banii sunt ai lui”, a mai declarat, pentru jurnal de Argeș”, primarul Ion Dumitru.

Femeia a încalcat aseară ordinul si a ajuns la Poliţie. Sursă foto: captură Youtube Sursa ta

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: batai,scandal,sex oral

Ultimele articole

Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea
Accident mortal pe DN 7, ce leagă Pitești de Râmnicu Vâlcea

Polițiștii Serviciului rutier au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident în comuna Milcoiu, Drumul național 7, kilometrul 156, la limita cu județul Argeș. Din primele date se pare că în accident este implicat un autoturism și un tir. Din păcate, șoferul...

Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani
Polițiștii argeșeni, surpriză pentru admiratorul lor de 3 ani

Sărbătoarea Sfântului Andrei are o semnificație aparte pentru toți românii. Un micuț român, pe nume Andrei, care la aproape 3 anișori este un admirator înfocat al polițiștilor, a fost astăzi vizitat de polițiștii argeșeni. Cel mai mult el s-a bucurat de prezența...

Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea
Ceremonie militară, de 1 Decembrie, în Piața Vasile Milea

60 de militari, 16 ofițeri și subofițeri ai Jandarmeriei Argeș, 16 ofițeri și subofițeri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 15 salvatori montani și reprezentanți ai Poliției Locale Pitești vor participa la ceremonia militară ce va fi organizată cu...