Web Analytics

Scandal pe sex oral, cu bătăi, la Albota

de | 18.07.2017 06:42 | Actualitate

albota
O argeşeancă a fost dusă aseară la Poliție fiind acuzată că a încălcat un ordin de restricție obținut de iubitul ei, cetățean belgian. David Jose Guy şi Cornelia Mincă au o relaţie din anul 2015. Femeia nu i-a spus însă belgianului că are acasă 3 copii cu probleme medicale.Când bărbatul a venit în Argeş ca să-și întemeieze o familie alături de Cornelia, a descoperit amănuntul. Într-un final a accept situaţia  şi s-a apucat să construiască o locuinţă comună. Au început însă scandalurile. Belgianul o acuză pe femeie că îl bate constant, iar femeia că acesta o obligă să-i facă sex oral.

 Bărbatul a cerut ordin restricție împotriva femeii, iar Judecătoria Pitești a aprobat săptămâna trecută, solicitarea  bărbatului:
“ Admite cererea formulată. Interzice pârâtei pe o perioadă de 6 luni de la data pronunţării prezentei hotărâri, să se apropie de reclamant la o distanţă mai mică de 200 m si sa îl contacteze pe acesta in orice mod, inclusiv telefonic si prin corespondenta, sau în orice alt mod cu reclamantul”.
 

Belgianul vrea acum să se despartră de femeie, însă argeșeanca pretinde o parte din valoarea casei.

„Eu zic că belgianul s-a păcălit în toată treaba asta. Ea spune că a contribuit și ea la casă. Eu zic că nu avea de unde. Cât a stat  la Stațiunea de cercetări, n-avea nici cu ce să-și plătească chiria. I-am plătit-o noi, ca să nu rămână pe drumuri. Ea zice însă că are un amant în afară și că ăsta i-ar fi virat în cont 20.000 de euro, bani pe care i-ar fi pus la casă. Eu nu cred asta. Povestea că i-a dat ei un român care a lucrat în Irak atâția bani, n-o cred fiincdă nu e nici Madona, nici Shakira  Ca să primești 20 de mii de euro de la un amant, trebuie să fii ceva”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul comunei Albota, Ion Dumitru.

„Să-l respecte pe belgian și să țină de el!”

Edilul are și un sfat pentru femeie. „Cel mai bine pentru ea ar fi să-l respecte pe belgian și să țină de el, că nu se mai întâlnește cu a doua ocazie… Sunt convins că  belgianul e cel care a avut banii. Cred că va proba că banii sunt ai lui”, a mai declarat, pentru jurnal de Argeș”, primarul Ion Dumitru.

Femeia a încalcat aseară ordinul si a ajuns la Poliţie. Sursă foto: captură Youtube Sursa ta

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole