Web Analytics

Scandal într-un restaurant din Pitești. Bărbat prins cu droguri 

de | 20.05.2023 15:24 | Actualitate, Home

În noaptea de 19 spre 20 mai a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală într-un local din municipiul Pitești.

La locul incidentului au intervenit polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, iar persoanele în cauză, bărbat de 33 de ani și femeie de 34 de ani, ambii din Pitești, s-au manifestat agresiv, inclusiv în prezența polițiștilor, fapt pentru care cei doi au fost imobilizați, în vederea conducerii la sediul poliției.

Citește și Se reiau angajările în învățământ

Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost descoperit un plic cu substanță cristalină, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv.

În urma verificărilor, ambele persoane au fost sancționate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială, cu *amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare.

De asemenea, au fost înștiințați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, în vederea continuării verificărilor.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *