Web Analytics
scris joi, 07.12.2023

SC FINANCIAR URBAN SRL. Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

SC FINANCIAR URBAN SRL. Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC FINANCIAR URBAN SRL, titular al proiectului: „Linie de sortare automatizată în cadrul stației de transfer, stației de sortare, stației de compostare, Câmpulung, județul Argeș” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Linie de sortare automatizată în cadrul stației de transfer, stației de sortare, stației de compostare, Câmpulung, județul Argeș”, propus a fi amplasat în municipiul Câmpulung, str. Lt. Col. N. Popp, jud. Argeș, în cadrul Stației de transfer Câmpulung.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, Str. Egalității, Nr. 50, Județul Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Citește și Ministrul Digitalizării anunță o aplicație prin care cetățenii vor interacționa cu Primăriile

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *