Web Analytics

Șase victime în urma unui accident rutier din Mărăcineni

de | 15.07.2018 10:20 | Actualitate

Accident grav, noaptea trecută, în localitatea Mărăcineni, pe Drumul Național 73 Pitești- Câmpulung. Trei mașini implicate și o căruță.

Un șofer în vârstă de 19 ani, din Mihăești, a vrut să depășească pe dreapta o altă mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate, și a intrat într-o căruță nesemnalizată. Căruța era condusă de un bărbat de 25 de ani, din Ștefănești, care are răni minore. În căruță se mai aflau doi pasageri tot din Ștefănești: un bărbat de 30 de ani, care se află în stare gravă la spital și altul de 32 de ani cu răni ușoare.

În mașina care a cauzat accidentul se mai aflau doi pasageri, unul de 26 de ani, din Mihăești și altul de 20 de ani, din Câmpulung. Șoferul din această mașină și pasagerul de 20 de ani se află în stare gravă la spital. Căruța a fost proiectată în mașina care mergea pe banda a doua, iar cei trei pasageri ai acesteia au fost aruncați prin aer câțiva metri. De asemenea, unul dintre cei doi cai ai atelajului a murit.

La fața locului au sosit echipaje SMURD și SAJ Argeș, care au acordat îngrijiri celor 6 victime. Traficul în zonă a fost restricționat timp de o oră, iar poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Pitești

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii