Web Analytics

Şase martori audiați în procesul “Şantaj la Atac de Argeș”

de | 8.03.2017 13:22 | Actualitate

paraschivescu
Un nou termen, miercuri, 8 martie, în dosarul de șantaj deschis împotrivalui fostului patron al ziarului Atac de Argeş, Florin Paraschivescu.

„Mi-a spus că ziarul este plătit de preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, şi de Ivănescu”

Deputatul Cătălin Rădulescu, Gheorghiță Boțârcă – primarul orașului Topoloveni, Lorena Toma – directorul Casei de Cultură Adriana Trandafir din Bascov, jurnalistul Andri Irimia, fost angajat al ziarului Aac de Argeș (în perioada 2011-2012, anterior săvârşirii faptelor de care este acuzat Florin Paraschivescu), Ion Roşu- tehnoredactor al ziarului amintit, inclusiv la data apariției articolelor, şi Mădălina Georgescu, angajat al primăriei Moveni la vremea faptelor reţinute de procurori împotriva inculpatului, au fost audiaţi ca martori în dosarul  “șantaj la Atac de Argeș”.

„M-am întâlnit cu Paraschivescu la Bucureşti, ocazie cu care inculpatul mi-a spus că ziarul este plătit de preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău şi Ivănescu (…). Au apărut 4-5 numere ale ziarului Atac de Argeş, în care au apărut articole la adresa mea, a primarului comunei Albota, Ion Dumitru, a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, şi a primarului de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă (…). Ion Dumnitru mi-a relatat ulterior despre infracţiunea de şantaj”, a mărturisit, printre altele, deputatul Cătălin Rădulescu. (foto Cătălin Rădulescu, alături de primarul comunei Albota, Ion Dumitru și de inculpatul Florin Paraschivescu, cu doar câteva minute înainte de a intra în sala de judecată)

„Atunci, o să vezi tu”

Primarul  oraşului Topoloveni a mărturisit  că a suferit un prejdiciu moral de pe urma faptului că a apărut în mai multe numere ale ziarului cu „fapte care nu mă caracterizează şi nu au fost înfăptuite de mine”, potrivit propriilor declarații. În plus, a precizat că a fost contactat personal de Florin Paraschivescu.

„Am fost sunat de inculpat. Mi-a propus să mă întâlnesc cu el. Am refuzat acest lucru. Discuţia între mine şi inculpat a fost una scurtă şi, după ce am precizat că nu mă întâlnesc cu el, a spus << Atunci, o să vezi tu!>>”, a măturisit în faţa judecătorului, Gheorgiţă Boţârcă.

 Mai multe amănunte despre declarațiile martorilor audiați aztăzi, în ediția din 15 martie a ziarului Jurnal de Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole