Web Analytics

Sărbatoare Națională în sala Teatrului Alexandru Davila Pitești

de | 29.11.2021 17:52 | Cultură, Actualitate

 

Teatrul Alexandru Davila Pitești lansează invitația celor care nu sunt plecați în minivacanța de 1 Decembrie să petreacă Ziua Națională în sala de spectacol la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Nu întâmplător Teatrul I.L. Caragiale Satiricus din Chișinău va fi prezent pe scena teatrului nostru și va susține spectacolul „Și cu violoncelul ce facem?”, în regia lui Vitalie Drucec, în data de 1 decembrie. Dorim astfel să marcăm simbolul înfrățirii românești și sărbătorirea Zilei Naționale.

În același timp, pentru sărbătoarea Zilei Naționale soliștii și instrumentiștii Secției de Revistă împreună cu dirijorul Lucian Vlădescu au pregătit un moment surpriză ce va fi redat pe pagina de facebook a teatrului.

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Mâine, 30 noiembrie de la ora 19.00, la sala Studio Liviu Ciulei avem ca invitat la Festivalul InterFest 2021 Teatrul de Comedie București cu spectacolul „Forma lucrurilor”, în regia lui Silviu Debu.

Așadar, sunteți așteptați cu bucurie și speranță la teatru, în sala de spectacol!

Manager Teatrul Alexandru Davila Pitești

Felix Constantin GOLDBACH

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii