Web Analytics
scris sâmbătă, 02.03.2024

Șapte spitale din Argeș vor beneficia de investiții în sistemele informatice

Vineri, 1 martie, în ședința extraordinară a CJ au fost aprobate mai multe modificări de buget privind investițiile în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unor spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș.

Șapte spitale din Argeș vor beneficia de investiții în sistemele informatice

Este vorba de investiții în:

”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”, ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”, “Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”, ”Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni”, ”Dezvoltarea sistemului informatic și a infrastucturii digitale a SPITALULUI DE PEDIATRIE PITEŞTI”, ”Digitalizare pentru excelență în boli cronice: Transformarea Infrastructurii IT la Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici”, ”Modernizarea infrastructurii IT pentru optimizarea serviciilor Spitalului de Psihiatrie Sf. Maria Vedea”.

Citește și Comisia Europeană a aprobat un ajutor financiar pentru agricultorii din România

Toate aceste proiecte sunt finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *