Web Analytics

Șapte spitale din Argeș vor beneficia de investiții în sistemele informatice

de | 2.03.2024 10:59 | Actualitate, Home

Vineri, 1 martie, în ședința extraordinară a CJ au fost aprobate mai multe modificări de buget privind investițiile în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unor spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș.

Este vorba de investiții în:

”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”, ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”, “Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”, ”Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni”, ”Dezvoltarea sistemului informatic și a infrastucturii digitale a SPITALULUI DE PEDIATRIE PITEŞTI”, ”Digitalizare pentru excelență în boli cronice: Transformarea Infrastructurii IT la Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici”, ”Modernizarea infrastructurii IT pentru optimizarea serviciilor Spitalului de Psihiatrie Sf. Maria Vedea”.

Citește și Comisia Europeană a aprobat un ajutor financiar pentru agricultorii din România

Toate aceste proiecte sunt finanțate în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *