Web Analytics

Șapte deținuți de la Colibași, la Bursa Locurilor de Muncă

de | 20.04.2018 12:26 | Actualitate

bursa

 

Vineri, 7 persoane aflate în custodia Penitenciarului Mioveni, care execută pedeapsa privati vă de libertate în regim deschis, au participatla Bursa locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă.
Este vorba de deținuți aflați în ultima perioadă de executare a pedepsei, în apropierea termenului de discutare în comisia de propuneri pentru liberare.

Evenimentul s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Pitești și au fost prezenți  un număr de 40 de angajatori, care au pus la dispoziția persoanelor interesate 1200 de locuri de muncă din domenii variate.

Deținuții participanți au fost informați cu privire la piața forței de muncă și au primit de la angajatorii prezenți informații utile privind posibilitățile de ocupare a unui loc de muncă, după liberarea din penitenciar.
 
„Considerăm că obiectivele stabilite, respectiv stimularea interesului șimotivării deținuților în vederea găsirii unui loc de muncă după executare  a pedepsei, precum și combaterea marginalizării și discriminării pe piața munciia foștilor deținuți, au fost îndeplinite, fapt pentru care intenționăm săcontinuăm  participarea la acest tip de activități în perioada următoare”, se arată într-un comunicat transmis de Penitenciarul Colibaşi.

 Foto: Arhivă – Punctul

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii