Sancțiuni contravenționale pe bandă rulantă aplicate de polițiștii rutieri din Argeș

de | 23.05.2017 08:38 | Actualitate

politisti sanctiuniÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.187 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au depistat, pe DN 7C, în comuna Bascov, pe G.I., de 41 de ani, din comuna Corbi, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, l-au depistat pe I.M., de 52 de ani, din București, în timp ce conducea, pe DN7 Ștefănești, un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie și Boli Cronice Ștefănești pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii