Web Analytics

Salvamont Argeș are nevoie de o suplimentare de personal

de | 29.11.2017 17:35 | Actualitate

salvamont
De anul viitor, Serviciul Public Județean Salvamont și-ar putea mări numărul de angajați. Simona Brătulescu, vicepreședinte CJ Argeș a precizat că este necesară această suplimentare de personal, mai ales în perspectiva punerii în funcțiune a pârtiei de ski A1 – Molivișu, unde va fi nevoie de asigurarea  permanenței de către salvamontiști.
 
”Una dintre prioritățile CJ Argeș, încă de la învestire, a fost aceea de a termina proiectul Molivișu, la care s-a lucrat intens. S-a modificat proiectul.
Una dintre problemele cu care ne-am confruntat în ultima perioadă este omologarea Pârtiei A1, pentru care este nevoie de un punct de prim-ajutor și de asigurarea unui serviciu permanent de Salvamont. De aceea, vom modifica organigrama Salvamontului, iar pentru anul 2018 încercăm să oferim posibilitatea Serviciului de Salvamont Argeș de a-și mări numărul de angajați , pentru că permanența la Pârtia A1 trebuie asigurată cu 6 persoane. Județul Argeș are cea mai mare linie de creastă, dintre toate județele învecinate și nu vom putea disloca persoane angajate deja, de la Cota 2000, de la Câmpulung sau Nucșoara, pentru a acoperi și Molivișu”, a explicat Simona Brătulescu.
 
Până recent, Salvamont Argeș a funcționat cu doar 5 angajați și peste 30 de voluntari.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii