”Să ne însușim bunele maniere!”, proiect educațional la Vila Florica

de | 10.03.2017 09:26 | Actualitate

proiect vila floricaConsiliul Județean Argeș prin Centrul de Cultură “Brătianu” desfășoară în perioada 13-17 martie 2017, orele 13.00, la sediul său din Ștefănești, proiectul educațional ”Să ne însușim bunele maniere!”.

Proiectul va fi coordonat de Teodora Stoica, specialist în Tehnici Diplomatice, cu competențe profesionale Antreprenoriale, de Formator și de tehnician în Administrația Publică.

Proiectul vine în sprijinul părinților și cadrelor didactice deoarece programa școlară nu cuprinde un astfel de curs, atât de necesar în societatea actuală.

Tematica proiectului își propune să aducă mai aproape de elevi codul bunelor maniere, căci necesitatea lui este întâlnită la fiecare pas, fie că suntem la școală, în magazine sau la colțul străzii.

Prin intermediul jocurilor, elevii vor învăța despre forma corectă de salut, arta conversației, comportamentul manierat în vizită, reguli de bază în pregătirea unei mese festive precum și arta de a oferi și primi cadouri.

Cei peste 80 de elevi cursanți ai Școlilor Gimnaziale “Constantin Brâncoveanu” și “Vintilă Brătianu” din Ștefănești, vor fi răsplătiți cu diplome de participare.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii