Să fie bine, ca să nu fie rău! Primă de Paște de 1954 lei pentru angajații Dacia

de | 7.04.2022 12:36 | Actualitate, Economie, Home

Se apropie Paștele cu pași repezi, iar pentru angajații argeșeni de la Automobile Dacia, masa specifică acestei sărbători va fi mai bogată, spre deosebire de alți angajați din mediul privat, dat fiind faptul că și în acest an, aceștia vor încasa o sumă consistentă drept primă de sărbători. Într-o notă informativă emisă astăzi de către conducerea Renault Group s-a anunțat prima care va fi dată angajaților Automobile Dacia S.A din orașul Mioveni, cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Citește și: Scumpirile, cadou pentru câmpulungeni de la aleşii locali

“În cadrul Comisiei paritare de astăzi, 7 aprilie, au fost stabilite următoarele: valoarea primei pentru sărbătorirea Paștelui este de 1954 lei brut, din care se acorda avans suma de 1050 lei, joi, 14 aprilie 2022. Prima de Paște se acordă angajaților cu contract de muncă activ la data de 1 aprilie 2022. Regularizarea elementelor fiscale se va face la lichidarea lunii aprilie”, potrivit anunțului. (A.N)

Acest articol este despre: angajati,avans,bani,dacia,paste

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed