S.V.S.U. MIOVENI – pe primul loc!

de | 3.06.2022 10:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Echipajul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Mioveni a câștigat faza județeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, competiție organizată de ISU Argeș.

Echipajul nostru a obținut Locul I în clasamentul general, după ce a reușit să se impună în fața celorlalte echipaje, la toate cele trei probe – „Ștafetă 4x100m”, „Pistă cu obstacole pe 100m” și „Dispozitiv de intervenție”.

Citește și: Preţul incorect în cazul morţii unui tânăr din Argeş! 20.000 de euro pentru derularea cu superficialitate a unei cercetări penale

Acest tip de concursuri profesionale au ca obiective dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție, precum si popularizarea în rândul cetățenilor a unor aspecte din activitățile desfășurate de SVSU.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.