Web Analytics

S-au spălat și dezinfectat străzile din Pitești. Urmează acțiunea de dezinsecție a orașului

de | 15.05.2020 12:39 | Actualitate

 

Spălarea și dezinfectarea străzilor și bulevardelor din municipiul Pitești s-a desfășurat pe parcursul ultimelor trei zile și nopți, atât cu mijloace mecanizate, cât și pedestru, și va fi efectuată periodic.

De asemenea, au fost curățate și dezinfectate parcurile, locurile de joacă și spațiile publice din oraș. Va urma acțiunea de dezinsecție a orașului, pentru a cărei organizare se fac pregătiri intense.

Astfel, în această săptămână a avut loc o primă întâlnire la care au participat, alături de conducerea administrației locale, reprezentanți ai societăților aflate în subordinea Primăriei Pitești și ai unei firme specializate și avizate sanitar în domeniul dezinsecției și al deratizării.

La începutul săptămânii viitoare va fi semnat protocolul de colaborare cu această firmă, care va asigura atât substanțele aprobate și recomandate pentru combaterea țânțarilor, a căpușelor și a altor insecte dăunătoare, cum este și tigrul-de-platan, cât și instruirea angajaților din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, care vor efectua operațiunile, folosind utilajele din dotare.

Acțiunea de dezinsecție va fi demarată în perioada imediat următoare semnării protocolului de colaborare, în funcție și de condițiile meteorologice anunțate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii