Web Analytics

Primele contracte de construcție a unor creșe tip prin PNRR semnate la Guvern sunt pentru Pitești

de | 1.09.2022 11:20 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Municipiul Pitești, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, a semnat azi împreună cu ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în prezența premierului Nicolae Ciucă, două contracte de construcție a unor creșe tip la Pitești. Sunt primele contracte din România pentru creșe construite prin PNRR!

Este vorba despre o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor și o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina.

Citește și: Peste 100 de creșe vor fi construite din fonduri PNRR

„Este semn bun, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar: pe 1 septembrie 2022 se concretizează unul dintre proiectele foarte importante pentru comunitatea noastră: încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!

Creșele moderne, finanțate prin PNRR (proiectare, construcție, racorduri utilități) vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!”, a declarat Cristian Gentea.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *