Web Analytics

S-au reluat lucrările la Bulevardul „Pardon”

de | 14.04.2021 15:03 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Debarasarea de greaua moștenire a început la Câmpulung prin reluarea activității de reabilitare a Bulevardului ”Pardon”, lucrare începută de fostul primar Țâroiu în campania electorală pentru alegerile locale și stopată în octombrie din lipsă de bani, dar și pe motiv de pandemie și intrare în sezonul rece.
Pe lista de investiții pe 2020, lucrarea de pe bulevard fusese inclusă cu o finanțare de 7,32 milioane de lei. Se impunea acest lucru, în condițiile în care contractul de execuție era încheiat în 2019, fiind vorba de o altă întârziere cu care mandatul trecut a obișnuit câmpulungenii. Prima intervenție s-a produs în septembrie 2020, dar alocarea bugetară deja era redusă la doar un milion de lei. Cam de atâta s-a lucrat, iar asta a dus doar la decopertarea zonei pietonale, cu consecința provocării unui nou disconfort.

7 milioane de lei de la Guvern pentru reabilitarea bulevardului

La începutul acestui an, noul primar a anunțat că nu va abandona ideea reabilitării Bulevardului ”Pardon”, însă o va face cu modificări. Iar la început de primăvară s-a ocupat de acest lucru, formând o echipă cu care a abordat noua viziune. Între timp a venit și ajutorul de la Guvern. Doisprezece milioane de lei a primit Câmpulungul, șapte dintre acestea având ca destinație asigurarea finanțării lucrărilor de reabilitare a bulevardului. Suficient pentru ca zilele trecute constructorul să reia lucrările, deocamdată realizând doar înlocuirea conductelor de alimentare cu apă.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Dubiosul contract pentru reabilitarea Bulevardului „Pardon” din Câmpulung

Citește și Moştenire grea pentru Elena Lăsconi / Nu mai sunt bani pentru Bulevardul ”Pardon”!

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii