Web Analytics
scris joi, 22.10.2020

Moştenire grea pentru Elena Lăsconi / Nu mai sunt bani pentru Bulevardul ”Pardon”!

Începute chiar în campania electorală, lucrările de reabilitare a Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung bat pasul pe loc. Partea pietonală a fost rașchetată, fiind inaccesibilă acum, s-a încercat marcarea zonei cu borduri ordinare, apoi utilajele și muncitorii și-au găsit altceva de lucru. Și, în pofida schimbării primarului, lucrările s-ar putea să nu se reia în forță prea curând.

Moştenire grea pentru Elena Lăsconi / Nu mai sunt bani pentru Bulevardul ”Pardon”!

Citește si articolul: Comuna Schitu Goleşti, peste municipiul Câmpulung ca investiţii

Pe lista inițială de investiții pe 2020 atașată bugetului local, lucrarea de pe bulevard a fost inclusă cu finanțare totală în valoare de 7,32 milioane de lei. Numai că, deși contractul de execuție fusese semnat încă din 2019, s-a intervenit la obiectivul propus spre reabilitare de-abia în luna septembrie în acest an. Iar banii s-au evaporat… Alocarea bugetară s-a redus la doar un milion de lei și, după cum am mai precizat, ultimii ani au secătuit bugetul Câmpulungului, astfel că, fără o sursă externă de finanțare, bulevardul va rămâne la stadiul de șantier.
Cătălin Ioan Butoiu

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită