Web Analytics

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Hermannstadt – FC Argeș

de | 2.02.2023 12:38 | Actualitate, Home, Sport

Clubul FC Hermannstadt a pus marți în vânzare online biletele de acces la partida de sâmbătă, cu FC Argeș Pitești, contând pentru etapa 24 din Liga 1. Partida FC Hermannstadt – FC Argeș se dispută sâmbătă, 4 februarie, de la ora 14.30, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Citește și: Primul proces privind clima împotriva statului român!

Prețul biletor de acces este următorul: Peluză- 20 lei; Tribuna 1 – 50 lei; Tribuna 2 – 40 lei; Loje – 500 lei. Tichetele online pot fi achiziționate accesând următorul link:  https://bit.ly/3HMaCih. Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Clubul va pune zilele viitoare bilete la vânzare și la noua arenă.

Citește și: Noua poziție a lui Arnold Garita la FC Argeș

Pentru persoanele cu dizabilități, intrarea este gratuită, iar modalitatea de acces se face consultând următorul link:  https://fchermannstadt.ro/bilete. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail: ticketing@fchermannstadt.ro.

Atât sibienii (locul 11 ), cât și argeșenii (locul 13) au câte 24 de puncte, echipa FC Hermannstadt fiind penalizată cu 9 puncte pentru întârzierea achitării unor datorii.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *