Web Analytics

Bărbat din Mărăcineni reținut pentru furtul unui autoturism

de | 14.12.2021 15:54 | Actualitate

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, de către un bărbat de 59 de ani, din Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Pitești, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras.

Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenție pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, ulterior fiind depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa.

La momentul depistării, autoturismul în cauză, care prezenta avarii, era condus de un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni, din verificări stabilindu-se că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Citește și Bărbat trimis în judecată după ce și-a agresat mama, fiica și soția de mai multe ori

Astfel, în seara zilei de 13 decembrie a.c., ulterior depistării în trafic a bărbatului de 39 de ani, din Mărăcineni, care se afla la volanul unui autoturism sustras, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducere fără drept.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii