S-au pus în vânzare abonamentele la a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România

de | 16.10.2019 12:25 | Actualitate

De miercuri 16 octombrie, s-au pus în vânzare abonamentele pentru cea de-a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se va desfășura în comuna Corbi între 7 și 9 august 2020. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.

Abonamentele pot fi achiziționate la următoarele prețuri: 89 lei – Earlybird (pret special, primele 200 bucăți, până pe 31 octombrie, inclusiv); 109 lei – Presale 1 (pret disponibil până pe 31 decembrie, inclusiv); 129 lei – Presale 2 (pret disponibil până pe 31 martie, inclusiv); 149 lei – Presale 3 (pret disponibil până pe 06 august, inclusiv); 160 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, atât online cât şi la acces) Prețul include campare cu cortul sau rulotă. Abonamentele pot fi achiziționate accesând linkul de mai jos:

https://ambilet.ro/tc-events/stonebird-festival-2020/?fbclid=IwAR3_s9P7Ei_7nWmYDXXWICVFRu8Tjdt9lt97OuPC83OFCVZ6mLX5OtH7iqw

La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani din țară și de peste hotare. Iar lista de invitați care au susținut concerte a fost una plină de nume de top, de la Dave Evans-primul solist al trupei AC/DC și David Reece-fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.

Trupele ce vor concerta la a treia ediție a festivalului Stonebird vor fi anunțate în curând.

Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni
Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

În fiecare an, la 24 ianuarie, românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române din anul 1859, realizată sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, un act de voință politică al liderilor din cele două principate românești (Moldova și Țara Românească) și prima...