Web Analytics

S-au pus în vânzare abonamentele la a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România

de | 16.10.2019 12:25 | Actualitate

De miercuri 16 octombrie, s-au pus în vânzare abonamentele pentru cea de-a treia ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se va desfășura în comuna Corbi între 7 și 9 august 2020. Jurnalul de Argeș este partener media al evenimentului.

Abonamentele pot fi achiziționate la următoarele prețuri: 89 lei – Earlybird (pret special, primele 200 bucăți, până pe 31 octombrie, inclusiv); 109 lei – Presale 1 (pret disponibil până pe 31 decembrie, inclusiv); 129 lei – Presale 2 (pret disponibil până pe 31 martie, inclusiv); 149 lei – Presale 3 (pret disponibil până pe 06 august, inclusiv); 160 lei – Normal Ticket (preţ în ziua evenimentului, atât online cât şi la acces) Prețul include campare cu cortul sau rulotă. Abonamentele pot fi achiziționate accesând linkul de mai jos:

https://ambilet.ro/tc-events/stonebird-festival-2020/?fbclid=IwAR3_s9P7Ei_7nWmYDXXWICVFRu8Tjdt9lt97OuPC83OFCVZ6mLX5OtH7iqw

La primele două ediții ale Stonebird au fost prezenți peste 10.000 de fani din țară și de peste hotare. Iar lista de invitați care au susținut concerte a fost una plină de nume de top, de la Dave Evans-primul solist al trupei AC/DC și David Reece-fost solist al trupei Accept, până la Cristi Minculescu, Valter&Boro și trupele Timpuri Noi, Bucovina, Zob, Alex Calancea&Lupii sau The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa.

Trupele ce vor concerta la a treia ediție a festivalului Stonebird vor fi anunțate în curând.

Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii