Web Analytics

S-au găsit vinovaţii pentru situaţia Spitalului Câmpulung: jurnaliştii

de | 19.07.2023 16:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Redenumit ”Spitalul Morții” după un recent incident cu un pacient cu probleme cardiace, supranume pe care l-a mai avut în urmă cu mulți ani, Spitalul Câmpulung are deficit important de medici, a ratat ciclul al doilea de acreditare, motivat, susțin oficialii, dar l-a ratat, și se pregătește să-și umple curtea cu flori de toate culorile.

Și mai sunt probleme, iar la toate acestea nu a avut contribuție managementul instabil și defectuos din ultimii ani, nu au contat atmosfera creată în interior de unii medici bine proptiți și nici lipsa locuințelor pentru doctori, nu este de luat în seamă nici comportamentul unor indivizi și individe din cadrul personalului medical și administrativ, nu, de vină pentru situația în care se află Spitalul Municipal Câmpulung sunt jurnaliștii.

O spune o voce avizată, cea a președintelui Consiliului de Administrație, medicul Andrei Aron. Aruncând pisica moartă în curtea presei, acesta a fost atât de preocupat de reușita aruncării încât nu a văzut cum muscelenii au umplut curtea spitalului cu mult mai multe leșuri pisicoase.
C.I.B.

Citește și Încă un blocaj la Spitalul Câmpulung: activitate suspendată la Cardiologie

Citește și S-a amânat acreditarea Spitalului Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *