Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

S-a stins un cetățean de onoare al Câmpulungului

Antrenor emerit, director timp de decenii al Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung, profesorul pensionar Constantin Staicu a părăsit această lume înainte de venirea lunii decembrie. Implicat în viața comunității nu doar ca antrenor, profesor și director, ci și ca ales local, Constantin Staicu primise în anul 2018 titlul de Cetățean de onoare al municipiului Câmpulung.

S-a stins un cetățean de onoare al Câmpulungului

Citește și În urmă cu trei ani ne părăsea Dan Silvășanu, fostul antrenor și președinte de la FC Argeș

”Dumnezeu a vrut ca două destine să se întâlnească şi să se contopească într-o simbioză durabilă, cât o viaţă de om, încununată – nu de puţine ori – de laurii victoriei: Liceul cu Program Sportiv şi directorul său, domnul profesor Constantin Staicu – omul care a ştiut că, dacă va pune dragoste şi adevăr în ceea ce face, ceea ce va construi va dura o veşnicie. (…) Deplângem, alături de familia greu încercată, pierderea unui om deosebit și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în paza Sa veșnică și să mângâie inimile îndurerate”, a transmis întregul colectiv al Liceului cu Program Sportiv Câmpulung.

Cătălin I. Butoiu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...