Web Analytics
scris miercuri, 20.01.2021

S-a stins din viață un salvator. Ambulanța Argeș în doliu

0Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş a pierdut un salvator. Ambulanţierul Dumitru Şimon s-a stins fulgerător la locuinţa sa. Colegii au încercat în zadar să-l salveze.
Ambulanţierul Dumitru Şimon a murit subit în propria casă. Colegii îl așteptau la serviciu. Vestea a fost dată pe Facebook de managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, dr. Luminiţa Paul.
„Ambulanţa e în doliu. Am pierdut un salvator, un om cu suflet mare. A fost găsit în propria casă fără suflare. Dimineaţă îl aşteptam la serviciu. Colegii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut ajuta.
Dumnezeu să vă aibă în pază, domnule Şimon Dumitru ( Titi ) ! Sincere condoleanţe familiei îndurerate !”, a scris Luminiţa Paul pe pagina ei de Facebook.

S-a stins din viață un salvator. Ambulanța Argeș în doliu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...