S-a stins din viață jurnalistul argeșean Mihai Bădescu!

de | 25.10.2021 12:49 | Actualitate, Home

Mihai Bădescu, cunoscutul jurnalist al județului Argeș, s-a stins din viața în această dimineață la Spitalul Județean Pitești, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.
Acesta și-a desfășurat activitatea de jurnalist, aproximativ 15 ani, în redacția săptămânalului nostru „Jurnalul de Argeș”, fiind cunoscut în presa argeșeană și prin proiectele în care s-a implicat.
Mihai Bădescu a decedat la vârsta de 52 de ani la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești. Pneumonia severă provocată de virusul COVID 19, împreună cu alte suferințe medicale au condus la decesul acestuia.
De astăzi, Mihai Bădescu rămâne în amintirea colegilor jurnaliști argeșeni!
Dumnezeu să-l odihnească! 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...