S-a stins din viață jurnalistul argeșean Mihai Bădescu!

de | 25.10.2021 12:49 | Actualitate, Home

Mihai Bădescu, cunoscutul jurnalist al județului Argeș, s-a stins din viața în această dimineață la Spitalul Județean Pitești, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.
Acesta și-a desfășurat activitatea de jurnalist, aproximativ 15 ani, în redacția săptămânalului nostru „Jurnalul de Argeș”, fiind cunoscut în presa argeșeană și prin proiectele în care s-a implicat.
Mihai Bădescu a decedat la vârsta de 52 de ani la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Pitești. Pneumonia severă provocată de virusul COVID 19, împreună cu alte suferințe medicale au condus la decesul acestuia.
De astăzi, Mihai Bădescu rămâne în amintirea colegilor jurnaliști argeșeni!
Dumnezeu să-l odihnească! 

Acest articol este despre: arges,Covid,jurnalist

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...