S-a semnat contractul de modernizare a două străzi din Piteşti

de | 23.06.2022 13:25 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Cristian Gentea a semnat contractul de modernizare a altor două străzi din Pitești. Astfel că locuitorii străzilor Marta Rădulescu și Sergent T.R. Constantin Comănescu vor beneficia de infrastructura obligatorie într-un oraș: utilități și asfalt. Primarul susține că termenul de finalizare este de opt luni, însă dorește ca modernizarea să fie gata până la finalul anului.

„Chiar dacă termenul de finalizare este de 8 luni (2 luni proiectare și 6 execuție), am solicitat constructorilor, S.C. Comesad Drumuri SRL și S.C. Selca S.A, să încheie modernizarea și să ne predea străzile până la sfârșitul anului 2022. Le mulțumesc dacă va fi așa! Mă bucur să constat că, până la sfârșitul acestui an, 6 străzi de pământ, în mai puțin de 2 ani, intră în infrastructura civilizată: Dumitru Brătianu, Ion Angelescu, Nicolae Brânzeu, Amurgului, Marta Rădulescu și Sergent T.R. Constantin Comănescu”, a declarat Cristian Gentea.

Citește și Marele maestru la şah Mircea Pârligras, premiat de Primăria Piteşti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....