Web Analytics

S-a reluat distribuţia de lapte, corn şi mere în şcolile din Argeş!

de | 11.02.2021 13:03 | Actualitate, Politica si Administratie

La începutul acestei săptămâni, elevii au revenit la cursuri în clase, potrivit deciziei autorităților centrale. Odată cu întoarcerea elevilor la școală, s-a reluat și distribuția merelor, a produselor lactate și de panificație în unitățile de învățământ, conform „Programului pentru școli al României”, finanțat din fonduri europene și de la bugetul de stat.
„În calitate de coordonator local al programului, Consiliul Județean Argeș face apel către unitățile de învățământ din județ să fie pregătite pentru a asigura o cât mai bună organizare, precum și condiții optime de igienă privind primirea, depozitarea și distribuția produselor către elevii și preșcolarii beneficiari. Menționăm că produsele vor fi livrate conform scenariilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Argeș. Programul pentru școli al României prevede acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele de stat și particulare și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de fructe și legume proaspete, produse lactate și produse de panificație, în limita unei valori zilnice pentru fiecare preșcolar/elev prezent la cursuri. În județul Argeș, în total, 56.320 de elevi și preșcolari, din 422 de unități de învățământ, beneficiază de produsele distribuite în cadrul acestui program”, transmite Consiliul Județean Argeș.
M.S.

Citește și Părinţii de la o şcoală din Curtea de Argeş acuză angajaţii că iau laptele şi cornul copiilor pentru a îngrăşa porcii

Citește și DNA i-a declarat nevinovaţi pe toţi învinuiţii din Dosarul Lapte-Corn de la Consiliul Judeţean

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii