Web Analytics

S-a inaugurat Baza Sportivă ”Viorel Turcu”, de la Popești

de | 6.08.2022 15:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Baza Sportivă “Viorel Turcu” din comuna Popești, satul Slobozia, a fost inaugurată sâmbătă, 6 august. La eveniment au participat vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu, cetățeni din comună, familia marelui campion național, dar și deputații Simona Bucura Oprescu, Remus Mihalcea, Aurel Balasoiu și Pavelescu Nicolae.


Citește și:  38 de bunătăţi din Argeş au eticheta de „produs montan”. Fac parte din patrimoniul gastronomic local

Nu au lipsit nici momentele artistice oferite de Călușarii din Popești și de elevii de la Centrul Județean de Cultură și Arte condus de Elena Iagăr.

“Sincer să fiu, cred că primarul Mihai Ion nu ar fi găsit o zi mai bună decât cea de azi, când se împlinesc 69 de ani de la înființarea FC Arges, să inaugureze această bază sportivă care poartă numele unui mare campion, Viorel Turcu. Originar din localitate, Viorel Turcu a făcut cinste comunității lui și a adus bucurie multor iubitori de fotbal. Nu știu câți fotbaliști se puteau mândri cu palmaresul lui: campion național alături de Nicolae Dobrin cu FC Argeș în 1979, cu Dinamo în 1984 și cu marea rivală, Steaua, în 1987!

Citește și: Falsul călugăr de la Athos care cerea bani – denunţat de Alex Meculescu de la Comesad

Sunt convins că Viorel Turcu apreciează, de acolo, de sus, faptul că în comuna sa avem de astăzi această bază sportivă și sunt bucuros că și Consiliul Județean a putut să sprijine acest demers. Și îmi doresc foarte mult ca din această localitate și de la FC Argeș să avem noi generații de campioni!”, a declarat Adrian BUGHIU. 

Doar în ultimii trei ani, Consiliul Judetean Arges a alocat peste 1.350 mii lei (peste 13 miliarde lei vechi) pentru a susține  proiectele care vizează dezvoltarea administrativă, economică, socială sau culturală a localității. 

Astfel au fost alocate fonduri pentru: reabilitarea școlii din sat Popești, construire Cămin Cultural, reabilitare și împrejmuite dispensar, relocare rețea distribuție apă pe DJ 504  și construire de teren de sport sintetic.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *