Web Analytics

S-a dublat capacitatea de carantinare din Argeș

de | 16.03.2020 19:47 | Actualitate

În Argeș, s-a dublat capacitatea de carantinare. Anunțul a fost făcut, luni, de prefectul Emanuel Soare, care a precizat jurnaliștilor că nu poate dezvălui locurile de carantină, numărul sau capacitatea lor, dar că „sunt suficiente pentru a acoperi un eventual nou val, mai mare decât cel precedent”. Tot luni, prefectul a anunțat că sunt peste 80 de probe trimise spre centrele de testare de la persoanele aflate în carantină în județ (toți argeșeni). Conform procedurii, toate persoanele din carantină sunt testate. Fiind un proces în desfășurare și dat fiind faptul că centrele care fac testele sunt foarte aglomerate, răspunsurile pot întârzia.

O măsură importantă pe care am formalizat-o astăzi în cadrul Comitetului Pentru Situații de Urgență (CJSU) a fost dublarea capacității de carantinare a județului Argeș. Așa cum am anunțat încă de la începerea crizei Covid 19, facem toate eforturile pentru a crește capacitatea județului de a preveni răspândirea acestui tip nou de virus!
(…) Sunt suficiente pentru a acoperi un eventual nou val, mai mare decât cel precedent, a răspuns prefectul la întrebările jurnaliștilor.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii