Web Analytics
scris joi, 28.07.2022

Întregul tronson 2 al drumului expres Craiova-Pitești are 40 de kilometri

Astăzi a fost dat în folosință și lotul al doilea al tronsonului 2 (Piatra Olt – ieșire Slatina), în lungime de 21,35 km, de pe primul drum expres din România, Craiova – Pitești.

Întregul tronson 2 al drumului expres Craiova-Pitești are 40 de kilometri

Prin urmare – conform informațiilor Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – începând de astăzi, se va putea circula în condiții moderne pe cei aproximativ 40 km de la intrarea în Balș până la ieșirea din Slatina.

Citește și: UE își propune să măsoare progresele înregistrate în ceea ce privește obiectivele în materie de mediu și climă ale UE își propune să măsoare progresele înregistrate în ceea ce privește obiectivele în materie de mediu și climă ale Pactului verde

Vă reamintim că la 21 aprilie a fost deschis circulației lotul 1 al a tronsonului 2 (18,5 km) de la intrarea în Balș până în Piatra Olt.

Contractul pentru proiectarea și execuția acestui tronson de drum expres a fost semnat pe 5 decembrie 2018, iar pe 21 decembrie 2018 a fost dat ordinul de începere a activității de proiectare. Execuția propriu zisă a lucrărilor a început la 21 noiembrie 2019. (foto: Playtech.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...