Web Analytics

Românul care și-a ucis colegii de birou în Spania va fi eutanasiat pe 23 august

de | 13.08.2022 18:20 | Actualitate, Home

Marin Eugen Sabău, românul care și-a ucis colegii de muncă într-un atac armat la sediul firmei la care lucra, în Spania, va fi eutanasiat pe 23 august.
Românul, fost agent de securitate, a năvălit pe 21 decembrie 2021 cu o pușcă în sediul firmei de securitate în care lucrase și a ucis trei dintre foștii săi colegi, iar apoi a fost neutralizat de echipele antitero ale poliției spaniole, la o fermă unde se ascundea. Gloanțele i-au atins măduva spinării și a rămas paraplegic, fără posibilitate de recuperare, astfel că nu a părăsit nicio clipă spitalul unde fusese internat, pentru a fi dus la închisoare. Pentru a scăpa de o viață umilitoare, Marin Eugen Sabău a cerut în justiție să i se aprobe dreptul de a fi eutanasiat și a devenit primul deținut din Spania care beneficiază de o decizie favorabilă în acest sens.

Citește și: Masacrul de la Bascov: colonelul Rusu și-a condus pe ultimul drum soția și fiica


„Sunt paraplegic. Am 45 de puncții în mână. Nu-mi pot mișca bine brațul stâng. Am șuruburi și nu-mi simt pieptul”, a spus Sabău pe 11 iulie, audiat prin videoconferință de la spitalul penitenciar Terrassa, unde este internat, în susținerea cererii sale de eutanasie.
Foto: Știrile Pro Tv

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *